The Field-Flattening Discrimination - If You Want To Get Ahead, Get An Erinn.

Utveckla en självuppoffrande anda

Självuppoffringar
Är det inte lite jobbigt när man får inbjudningar till saker när man redan har lovat att göra något annat? Som nu i helgen så är det några kompisar som ska ha en fest, några andra ska på en konsert, min släkt ska träfas och ha en middag. Men jag jag ska hjälpa en kompis med hennes flyttstädning i halmstad. Kanske inte det roligaste jag kan tänka mig. Men har man lovat så har man lovat. Jag menar det är klart att det blir mysigt! Vi ska köpa massa öl och bara äta pizza och packa och prata och städa. Det kommer vara hur naja som helst, men det hade också varit kul att gå på festen eller konserten eller middagen.
Men det är nog bra att jag har samvetskompassen med mig, annars hade jag aldrig kunnat välja vad jag skulle göra så hade jag i slutänden inte gjort någonting alls. Det hade varit typiskt mig, beslutsångest deluxe och slutar upp med att ligga hemma och kolla på Netflix samtidigt som jag stalkar ner alla andra på Instagram. 
Jag har bara flyttat två gånger i mitt liv och jag lovar att detta är kanske 22a gången hon flyttar på två år. Hon bara hoppar runt mellan olika lägenheter och städer. Jag förstår inte ens varför hon ens packar upp sina grejer, jag hade bara behållt allt i kartongerna eftersom att hon ändå kommer behöva packa ner allt om max en månad. Men hon är väldigt duktig på att både flytta in och flytta ut, smidigt värre. Dessutom får hon varje lägenhet att se annorlunda ut än den innan, även fast hon använder exakt samma möbler och så vidare. Det i sig är ju en talang, hade jag gjort det hade alla lägenheter sett likadana ut, bara på olika platser i landet.